Verkeersschool Collewijn - Rijopleidingen te Amsterdam

Motor of bromfiets opleidingen

Je motor rijbewijs halen of je bromfiets rijbewijs halen. Vrijheid op twee wielen. Kies bij Verkeersschool Collewijn uit één van onze tweewieler opleidingen en ervaar het zelf.

 

Bekijk opleidingen en tarieven

Auto of aanhanger opleidingen

Je auto rijbewijs halen of je aanhanger rijbewijs halen. Met meer dan 8 miljoen auto's op de Nederlandse wegen is het van belang veilig om te kunnen gaan met de auto.

 

Bekijk opleidingen en tarieven

Krone 2.jpg

Transport of bus opleiding

Je vrachtauto rijbewijs halen, Bus rijbewijs halen of je aanhanger rijbewijs halen. Nederland is het transportland bij uitstek. Een goede chauffeursopleiding is dus van groot belang. Bekijk hier de opleidingen die wij bieden.

 

Bekijk opleidingen en tarieven

Vraag vrijblijvend een proefles aan!

Verkeersschool Collewijn leer je pas echt kennen door te rijden. Vraag eens geheel vrijblijvend een proefles aan. In één uur maak je dan kennis met de instructeur en rij je samen met hem een route. Niet alleen kun je zo kennis maken met de rijschool, maar wij maken ook kennis met jou. Na afloop kunnen we je direct al een inschatting geven hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben. Handig toch?

Vul het formulier in en geef een gewenste dag en tijd op. Wij nemen vervolgens contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Een proefles kost je slechts € 25,-.

 

Wij geven rijles in :

Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Abcoude, Ouder Amstel, Duivendrecht, Halfweg, Zwanenburg, Hoofddorp, Zaandam, Landsmeer, Boesingheliede, Waterland, Oostzaan

Niet invullen:
Voertuig:
Naam:
E-mail:
Adres:
Postcode:   Plaats:
Telefoon:
Datum:
Tijd

Let op: Deze datum is niet definitief! Wij nemen contact met u op om de datum vast te stellen.

(alle velden dienen ingevuld te worden)